Ολοκληρώνονται και διεκπεραιώνονται παραγγελίες των 25€ και άνω και αποστέλλονται χωρίς κόστος αποστολής.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών μας γίνονται Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10.00 έως τις 18.00 εκτός εθνικών και τοπικών αργιών. Η επιλογή του χρονικού διαστήματος καθορίζεται από εσάς κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, με βάση τη διαθεσιμότητα του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος. Η παραγγελία συλλέγεται το τελευταίο δυνατό λεπτό και πακετάρεται προσεκτικά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα ευπαθή προϊόντα. Τα οχήματά μας είναι ειδικά εξοπλισμένα ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα τρόφιμά σας θα σας παραδοθούν ακέραια και στη σωστή θερμοκρασία. Το προσωπικό μας έρχεται στην πόρτα σας τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Τα βήματα για την επιλογή ημερομηνίας και ώρας είναι τα παρακάτω:

  1. Με την ολοκλήρωση των αγορών σας επιλέγετε μέσα από το «Καλάθι» σας την «ΠΛΗΡΩΜΗ» και ανοίγει η αντίστοιχη καρτέλα.
  2. Επιλέγετε στο πρώτο πεδίο την ημερομηνία που θέλετε να σας αποσταλεί η παραγγελία σας και έπειτα το επιθυμητό δίωρο που είστε διαθέσιμοι να παραλάβετε τα ψώνια σας.

 

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παράδοση της παραγγελίας σας ενδέχεται να καθυστερήσει σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων. Επίσης, μπορεί να καθυστερήσει σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.